Monist restorane susitinkame lėtiems pusryčiams, sotiems pietums, jaukiai vakarienei ar pokalbiui prie kokteilio. Ieškančius, kur pavalgyti Palangoje, Monist pasitiks gastronominiai įkvėpimai, visuomet švieži skoniai ir ūkininkų gėrybės.
Čia skoniai banguoja kartu su metų laikais ir gamtos virsmu. Vietos gėrybių ir kasdienio maisto įkvėptas restorano meniu patiekiamas moderniai, o jo tikrumą lemia lietuviškos tradicijos ir noras sugrąžinti emociją patiekalams.
Šviežiausias gėrybes ragaujame visais metų laikais. Vasarą Monist restorane lėkštes nuspalvina lietuviškos daržovės, o rudenį pasitinkame su miško grybais.
Vadovaujamės lėtojo maisto filosofija, pagal kurią – iš lėto gamindami ir ragaudami gerus, švarius ir teisingus produktus, rodome pagarbą jų augintojams.
Ekranus palikite kambaryje – giliiems pokalbiams bei lėtesniam laikui kviečia viešbučio baras. Netikėtais skonių deriniais pasirūpins Monist miksologai.
Kol Palanga tik bunda, Monist virtuvės komanda jau ruošiasi ilgiems ir lėtiems pusryčiams, kuriuos ragauja restorano lankytojai ir viešbučio svečiai. Ant dalijimosi stalo serviruojame rankų darbo desertus, natūralaus raugo duoną, salotas, šprotų užtepėles, kitus naminius pagardus ir kiaušinius, paruoštus kaip pageidaujate. O norinčius pusryčiauti dar sočiau kviečiame užsisakyti iš kas sezoną atnaujinamo A la Carte meniu.
MeniuMonist virtuvės kūrėjai savo unikalias idėjas realizuoja dekonstruodami kasdienius skonius. Įkvėpti gamtos tėkmės, restorane tikro ir šviežio maisto valgiaraštį atnaujiname kartu su metų laikais. Taip gimsta lietuviškų tradicijų įkvėpti modernūs patiekalai, kurie sužadina ir prisiminimus, ir smalsumą. Naujas gastronomines patirtis atrasti padės degustacinės vakarienės, dovanojančios kelias valandas įspūdžių ir lėto ragavimo.