Monist restorane susitinkame lėtiems pusryčiams, sotiems pietums, jaukiai vakarienei ar pokalbiui prie kokteilio. Čia – gastronominiai įkvėpimai, visuomet šviežūs skoniai ir ūkininkų gėrybės.
Čia skoniai banguoja kartu su metų laikais ir gamtos virsmu. Vietos gėrybių ir kasdienio maisto įkvėptas meniu patiekiamas moderniai, o jo tikrumą lemia lietuviškos tradicijos ir noras sugrąžinti emociją patiekalams.
Šviežiausias gėrybes ragaujame visais metų laikais. Vasarą Monist restorane lėkštes nuspalvina lietuviškos daržovės, o rudenį pasitinkame su miško grybais.
Virtuvei diriguoja ir išskirtinius skonius kuria virtuvės šefė Eglė Kaminskaitė, 16 metų patirtį sukaupusi Lietuvos ir užsienio restoranuose.
Ekranus palikite kambaryje – giliiems pokalbiams bei lėtesniam laikui kviečia viešbučio baras. Netikėtais skonių deriniais pasirūpins Monist miksologai.
Kol Palanga tik bunda, Monist virtuvės komanda jau maišo blynų tešlą, raiko duoną ir verda kiaušinius. Pasiruoškite ilgiems ir lėtiems pusryčiams – kartu su jais restorane serviruojame ramybę ir kokybę, kuria suabejoti neleis sezoniški ryto deriniai bei švieži jų skoniai.
MeniuMonist virtuvės kūrėjai savo unikalias idėjas realizuoja dekonstruodami kasdienius skonius. Įkvėpti gamtos tėkmės, čia tikro ir šviežio maisto valgiaraštį atnaujiname kartu su metų laikais. Taip gimsta lietuviškų tradicijų įkvėpti modernūs patiekalai, kurie sužadina ir prisiminimus, ir smalsumą. Restoranas kviečia dalyvauti naujas gastronomines patirtis dovanojančiose degustacinėse vakarienėse.